minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
8 ushqime që s’i hanë as ekspertët - Struga.net

8 ushqime që s’i hanë as ekspertët

0

Dietologët, kanë treguar ushqimet të cilët janë të mbushur me toksinë dhe kemikale – dhe thjesht na tregojnë ato të pastrat të cilat nuk na trashin. Ekspertët nga fusha të ndryshme të specialiteteve shpjegojnë se ata nuk dëshirojnë të hanë këto 8 ushqime.Ushqimi i pastër do të thotë të zgjedhësh si duhet frutat, perimet dhe mishin cilësor, pra frutat që janë rritur, pjekura dhe shiten me një proces të shkurtër. Shumica e tyre janë organike dhe rrallë (ose kurrë) ata duhet të përmbajnë aditivë. Por në disa raste, metodat e prodhuesve të sotëm të ushqimit nuk janë as të pastër dhe as që i përmbahen kushteve. Rezultatet janë dëmtimi i shëndeti… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy