minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
8 zakone të këqija që ju shkaktojnë dhimbjen e shpinës - Struga.net

8 zakone të këqija që ju shkaktojnë dhimbjen e shpinës

0

Dhimbja e shpinës është një shqetësim qe prek ne përditshmërinë e gjithë secilit shume prej nesh, madje edhe shume prej tyre qe ne dukje janë te shëndetshëm. Fjetja ne dyshekë te papërshtatshëm. Nëse nuk e keni ndërruar se paku prej 10 vitesh dyshekun tuaj, mundësia qe te shfaqen dhimbje ne shpinën tuaj janë te mëdha. Ngritja e peshave te mëdha.Nëse jeni nga ato qe ne mënyrë te vazhdueshme kërkoni te ndryshoni pamjen e shtëpisë tuaj duke ndryshuar vazhdimisht pozicionin e orendive tuaj te mobilimit, kjo mund te ketë pasoja, kur ato janë te renda dhe te vështira për tu zhvendosur. Mbajta e takave te larta.Takat e larta ju detyrojnë t’i j… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy