minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Alarm për kebapin(donerin), zbulohet me çfarë mishi bëhet - Struga.net

Alarm për kebapin(donerin), zbulohet me çfarë mishi bëhet

0

Qeveria britanike është e shqetësuar lidhur me qebapin, sepse ai bëhet prej mishit të kafshëve të cilat nuk përdoren për konsum, si qentë dhe macet. Disa studime të kryera nga Agjencia e Standardeve Ushqimore (Food Standards Agency) dhe organizata të tjera të konsumit në Angli kanë përcaktuar se qebap që është duke u shitur në vend nuk ka gjithmonë vetëm mish qengji, por edhe mish me origjinë të panjohur. Një sondazh i kryer tregoi se nga 60 qebape që servireshin si qebape qengji, 17 prej tyre ishin janë bërë nga përzierja e llojeve të tjera të mishit, ndërsa 5 prej tyre përmbanin lëndë të paidentifikuara. Zëvendësministri i Mbretërisë së Bas… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy