minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Jepen 1 mln euro e para, 4 fëmijë shërohen jashtë Kosovës - Struga.net

Jepen 1 mln euro e para, 4 fëmijë shërohen jashtë Kosovës

0

Rreth 1 milion euro janë alokuar nga Ministrina e Shëndetësisë për shërimin e fëmijëve të prekur me leukemi. Në listën e të përzgjedhurve janë katër fëmijë të cilët në momentin që u kompletohet dokumentacioni do të dërgohen në spitalin e përzgjedhur nga familjarët e tyre.” I kemi dorëzuar shumë dokumente në ministri të Shëndetsisë dhe tash jemi duke i pritur vec paret e kryeministrit, që i ka premtu.Mirëpo dje ministria na ka kërkuar edhe një dokumnet shtesë.Pas plotësimit edhe të kësaj kërkese, presim të dërgojmë fëmijën në një spital të jashtëm për shërim”, thotë Muhabere SalihajDrejtori i Klinikës së Pediatrisë thotë se nuk i është dhënë a… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy