minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Për jetë më të gjatë - Struga.net

Për jetë më të gjatë

0

Ritmi i shpejtë i jetës, mungesa e kohës për gjumë cilësor dhe ushqimi jo i shëndetshëm, kanë ndikim shumë të madh në shëndetin tonë.Studimet e reja tregojnë se gjumi joadekuat rrit prirjen për mbipeshë, pastaj shton rrezikun për sëmundje (si diabeti tip 2 dhe sëmundjet kardiovaskulare) dhe në këtë mënyrë ndikon në jetëgjatësi.Për të vërtetuar rëndësinë e gjumit dhe ushqimit, shkencëtarët tajlandezë kanë bërë hulumtime te femrat dhe meshkujt në moshë të shtyrë, për të vërejtur ndikimin e këtyre faktorëve në jetëgjatësi.Rezultatet kanë treguar se te meshkujt, ushqimi i shëndetshëm dhe gjumi adekuat e cilësor, ndikojnë për një pleqëri të shëndo… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy