minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Pse optimistët janë më pak të prekur nga sëmundjet? - Struga.net

Pse optimistët janë më pak të prekur nga sëmundjet?

0

Si mund të veprojë optimizmi për t’i bërë njerëzit më pak vulnerabël dhe pesimizmi më tepër vulnerabël ndaj sëmundjeve kardiovaskulare? Mundësitë ndahen në tre kategori: Optimistët janë veprues dhe kanë stil jete më të shëndetshmeAta besojnë se veprimet e tyre kanë vlerë, ndërsa pesimistët bien në gjendje të pashpresë dhe pasive. Optimistët veprojnë në përputhje me këshillat e mjekut. Njerëzit me kënaqësi më të madhe jetësore (kënaqësia lidhet me optimizmin) kanë më tepër mundësi për të mbajtur dietë, të mos pinë duhan dhe të ushtrohen rregullisht, në raport me njerëzit me kënaqësi të ulët. Sipas një studimi, njerëzit më të lumtur flenë më mi… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy