minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Rreziqet që kanosen nga gjumi i pa mjaftueshëm - Struga.net

Rreziqet që kanosen nga gjumi i pa mjaftueshëm

0

Humbja e gjumit është një problem madhor i cili po rritet gjdo ditë e më shumë. Në vitin 1942, njerëzit flinin mesatarisht 8 orë gjatë natës, tani njerëzit flenë 6.8 orë, ndërsa koha ideale e të fjeturit do të ishte 9 orë.Me mungesën e gjumit vijnë edhe rreziqet e mëposhtme që mund t’ju ndikojnë tepër negativisht në shëndet.1. Irritimi. Sipas shkencëtarëve izraelitë, ankesat, irritimi dhe luhatja e humorit janë simptomat më të zakonshme të një nate pa gjumë.2. Dhembja e kokës. Shkencëtarët nuk e dinë akoma me saktësi përse mungesa e gjumit sjell dhembje koke, por është një lidhje që doktorët e kanë hasur për më shumë se një shekull. Migrena m… …

Share.

Comments are closed.