minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Si do të jetë strategjia e re e Kujdesit parësor shëndetësor në Prishtinë? - Struga.net

Si do të jetë strategjia e re e Kujdesit parësor shëndetësor në Prishtinë?

0

Në Komuna e Prishtinës të enjten, ka filluar punëtoria dyditore për hartimi e strategjisë zhvillimore të kujdesit parësor shëndetësor në gjithë territorin e Komunës së Prishtinës. Kjo punturi ka filluar pas analizimit të gjendjes në terren, bisedave dhe anketave me qytetarë, pacientë dhe punëtorë shëndetësorë, “Ky dokument strategjik ka për qëllim të identifikojë nevojat reale të rrjetit institucional të Kujdesit Parësor Shëndetësor (KSHP), duke përfshirë këtu: nevojat ngritjes së cilësisë së shërbimeve shëndetësore, analizimin i kapaciteteve profesionale dhe njerëzore, funksionalizimin të plotë të infrastrukturës fizike dhe përshtatjen së sa… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy