minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Të rishikohet roli i mjekut të familjes - Struga.net

Të rishikohet roli i mjekut të familjes

0

Për problemin që shtrohet lidhur me numrin e vizitave mjekësore në qytet dhe në fshat mjeku Aurel Voda tregon se kjo pjesë lidhet me shpërndarjen jo të drejtë, qoftë të numrit të popullsisë, qoftë edhe të numrit të qendrave shëndetësore. “Qyteti përballon numrin më të madh të vizitave, pavarësisht se ka 103 qendra shëndetësore, ndërkohë që në fshat janë 311 qendra shëndetësore të shpërndara në të gjithë Shqipërinë, me mungesë të theksuar ambientesh. Për disa projekte të nisura në kuadrin e depistimit për moshën 40 deri në 65 vjeç është bërë një paraqitje për rigrupim të qendrave shëndetësore. Ajo që është diskutuar për spitalet bashkiake vlen… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy