minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Hetimi për lëvizjet në polici, komisioni miraton rregulloren - Struga.net

Hetimi për lëvizjet në polici, komisioni miraton rregulloren

0

Ditën e sotme është zhvilluar mbledhja e dytë e komisionit hetimor për kontrollin e zbatimit të legjislacionit në lidhje me lëvizjet e burimeve njerëzore në Policinë e Shtetit.Ky komision është ngritur për të hetuar mbi emërimet dhe shkarkimet në polici për periudhën 15 shtator 2013-31 janar 2014. Gjatë mbledhjes së sotme është parashikuar të miratohet rregullorja e brendshme e komisionit dhe plani paraprak i hetimit, si dhe deklarimin e hapjes së hetimit.Dy ditë më parë, në mbledhjen e parë konstituuese u emërua Ermonela Felaj sekretare e komisionit, ndërsa u vendos që rregullorja dhe plani paraprak i hetimit të miratohen në mbledhjen e ar… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy