minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Këshillli Bashkiak i Bashkisë Tiranë miraton buxhetin dhe paketën fiskale - Struga.net

Këshillli Bashkiak i Bashkisë Tiranë miraton buxhetin dhe paketën fiskale

0

Këshillli Bashkiak i Bashkisë së Tiranës ka miratuar mbledhjen e sotme buxhetin dhe paketën fiskale për vitin 2014.Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Enno Bozdo sqaroi në diskutimin e tij se paketa fiskale që Bashkia e Tiranës paraqet para Këshillit, në thelb ka 4 ndryshime, 3 ndër të cilat dhe që janë më kryesoret janë domosdoshmëri e ndryshimit në paketën fiskale në nivelin qendror.Paketa fiskale parashikon rritje të tarifës së pastrimit dhe të çmimit të ushqimit në çerdhe si edhe rritje të nivelit të taksës për ndërtimet për biznes. Sipas ndryshimeve të miratuara tarifa për kopshtet nga 160 lekë në ditë do të jetë 180 lekë në ditë. Ndërkoh… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy