minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
KLSH marrëveshje bashkëpunimi me TIKA për teknologjinë e informacionit - Struga.net

KLSH marrëveshje bashkëpunimi me TIKA për teknologjinë e informacionit

0

Kryetari i Kontrollit te Lartë te Shtetit, Bujar Leskaj, nenshkroi sot ne Ankara marreveshjen kuader te Bashkepunimit me Dr. Serdar Çam, President i TIKA, Agjensisë Turke per Zhvillim dhe Bashkepunim.Marreveshja parashikon mbeshtetjen e TIKA per zhvillimin e infrastruktures se teknologjise se informacionit ne KLSH, nepermjet sıgurimit te versionit te perditesuar te Programit kompjuterik te auditimit IDEA dhe trajnimit te audituesve te KLSH per perdorimin e ketıj programi, sigurimit te pajisjeve te TI dhe Zbatimit dixhital te sistemit te menaxhimit te auditimit.Per kete komponent te fundit te marreveshjes, eshte siguruar edhe ndihma … …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy