minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Panariti: Do çertifikojë natyrën bio të prodhimeve shqiptare - Struga.net

Panariti: Do çertifikojë natyrën bio të prodhimeve shqiptare

0

Ministria e Bujqësisë do të çertifikojë natyrën bio të prodhimeve shqiptare. Kjo do të thotë se në tregjet ndërkombëtare ky çertifikim do të shërbejë si një kartëvizitë e Shqipërisë në vendet e BE.Një nga iniciativat më të mëdha të Ministrisë është ajo e promovimit të këtyre produkteve nëpërmjet nismës “Prodho shqip, tregto shqip dhe konsumo shqip”. Ajo që do të angazhohet të çertifikojnë këto prodhime bio do të jetë Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinare.“Ne kemi ndërmarrë një nismë shumë ambicioze: Prodho shqip, tregto shqip dhe konsumo shqip. E thënë kështu është një nismë shumë atraktive, por nuk mjafton. Kjo nismë kërkon një mbësh… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy