minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Ja 40 emrat e kandidatëve të BDI-së, nga Struga (Foto) - Struga.net

Ja 40 emrat e kandidatëve të BDI-së, nga Struga (Foto)

0
11111

”strugalajm” ka arritur të sigurojë në mënyrë eksluzive 40 emrat e Listës së propozuar të kandidatëve të mundshëm për deputet ,që dega e Strugës e BDI-së, i ka dërguar deri te Kryesia dhe organet qendrore të kësaj partie.Ajo që bien në sy është fakti që dega e Strugës, nuk ka bërë selektim të propozimeve të ardhura nga Këshillat vendor, por të njëjtat i ka sublimuar dhe i ka përcjellur deri te selia e partisë në Tetovë. Ja emrat e propozuar:Sejad Salkakoski,Urim Kaba,Tahir Hani,Albana Zhuta,Genc Muarremi,Ismet Sela,Taulona Arifi,Armend Shaqiri,Besart Mena,Edmond Vejseli,Bledar Ziba,Ramiz Merko,Elvira Kica,Vegim Nura,Mentor Ibraimi,Sejfulla Hani,Musa Meta,Urijan Rahmani,Murat Lumani,Mefit Rizvani,Mustafa Tela,Dhurata Asani,Nedim Ramizi,Bardhyl Tushi,Burim Pollozhani,Azdren Memeti ,Kastriot Dauti,Nderim Polisi ,Vait Ajro,Faton Pollozhani,Ardijan Alushi,Teki Elmazi,Valon Qyra,Mustafa Kaliqi,Selman Rramani,Arben Labënishta,Muamet Asani.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy