minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Qoku, sërish me reagim ndaj SHHSHM-Dega Strugë - Struga.net

Qoku, sërish me reagim ndaj SHHSHM-Dega Strugë

0

Reagim ndaj shkrimit të SHHSHM-Dega Strugë, nga Kujtim Qoku Ohër

Reagimi juaj është një reagim që nuk ka fakte dhe prova materiale, dhe nuk do të hy më thellë por do të ju jap një shembull:

  • Nëse ju, SHHSHM- Dega Strugë mendoni se unë Kujtim Qoku, nuk jam fis I Mentor Çoku-t dhe Iljaz Pashë Qoku-t, atëher sipas jush del se Mentor Çoku, nuk është djali IHamdi bej Ohri-Qoku, dhe nip I Iljaz Pashë Qoku (Dibra).

Në rast se mendoni që unë nuk jam I saktë ndaj reagimit tuaj, atëher urdhëroni dhe shqyrtoni faktet dhe provat materiale të theksuara në botimet e mëposhtme.

  • Historia për vitin e dytë – Arsimi Gjimnazor, ku përmendet Iljaz Pashë Dibra (Qoku) e jo Çoku.
  • Rruga e Arbërit, Studim për Pavarësinë dhe 100 Vjetorin e Shtetit Shqiptar – ku përmendet Hamdi Ohri
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy