minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Shqiptarët e Suedisë, nderojnë Komandant Strugën - Struga.net

Shqiptarët e Suedisë, nderojnë Komandant Strugën

0

Në kuadër të manifetimit për nderë të 6-vjetorit të pavarësisë së Kosovës në Suedi, bashkatdhetarët tanë në këtë vend europiano-verior nderojnë Nuri Mazarin-Komandant Strugën.Ky manifestim ishte organizuar nga Shoqata ‘’Ilirida” të cilët në respekt të veprës dhe kontributit të Nuri Mazarit për pavarsinë dhe clirimin e Kosovës ,në mënyrë zyrtare bënë zbulimin e fotografisë së komandantit Strugës në lokalet e kësaj shoqate në qytetin Nybro.Në Suedi, jeton një komunitet i fuqishëm shqiptarësh të cilët tashmë janë integruar në jetën sociale dhe publike të këtij shteti skandinav./ Strugalajm

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy