Browsing: drini i zi

Struga drini i zi struge
0

Lumi Drini i Zi buron nga burimi i Shën Naumit dhe rrjedha e tij kalon…

Struga struga-old
0

Struga shtrihet në jugperëndim të Maqedonisë dhe duke jetuar me shekuj ka formuar fizonomin e…