Browsing: macedonia

Struga

Drini i Zi

0

Lumi Drini i Zi buron nga burimi i Shën Naumit dhe rrjedha e tij kalon…

Struga

Historia e Strugës

0

Struga shtrihet në jugperëndim të Maqedonisë dhe duke jetuar me shekuj ka formuar fizonomin e…