minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Detektori i gënjeshtrave, teston thashethemet e rrjeteve sociale - Struga.net

Detektori i gënjeshtrave, teston thashethemet e rrjeteve sociale

0

Një detektor i gënjeshtrave është duke u ndërtuar për t’i verifikuar thashethemet nëpër rrjetet socialeSistemi do të analizojë në kohë reale, nëse një postim në internet është i vërtete apo jo.Ai gjithashtu do të identifikojë nëse llogaritë e medieve socialë janë hapur vetëm për të hapur informacione të pa sakta, apo jo.Qëllimi i kësaj është që t’u ndihmojë organizatave, përfshirë edhe qeverinë që në raste urgjente, të përgjigjën në mënyrë më efektive. Projekti u ideua pas trazirave të Londrës në vitin 2011, dhe përdorimit të rrjeteve sociale në atë kohë.Të dhënat që po analizohen përfshijnë postimet në Twitter dhe komentet në Facebook. Hulum… …

Share.

Comments are closed.