minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
PK-EULEX–KFOR, koordinohen për zgjedhjet në veri - Struga.net

PK-EULEX–KFOR, koordinohen për zgjedhjet në veri

0

Aspektet e sigurisë për zgjedhjet komunale në pjesën veriore të Mitrovicës që do të mbahen të dielën më 23 shkurt, janë planifikuar me kujdes dhe janë bashkërenduar ndërmjet Policisë së Kosovës, EULEX-it dhe KFOR-it.Kështu thuhet në një deklaratë të përbashkët të Policisë, EULEX-it dhe KFOR-it.“Policia e Kosovës, si reagues i parë, do të jetë e pranishme jashtë qendrave të votimit dhe në hapësirat tjera të rëndësishme, e përkrahur në mënyrë të dukshme nga EULEX-i, si reagues i dytë. KFOR-i, reaguesi i tretë, po ashtu do të jetë i dukshëm në afërsi të qendrave të votimit, i gatshëm që të intervenojë menjëherë nëse ka nevojë”, thuhet në deklara… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy